Sizmologu kosovar: S’ka nevojë për panik, Kosova s’ka rrezik nga tërmetet

Rreth orës 22:00 janë ndier dridhje të tokës në Kosovë. Sipas ‘CSEMEMSC Last Quake’, ky tërmet ka ndodhur në kufirin Kosovë-Serbi.


Dridhjen e tokës e kanë ndier banorët e Ferizajt dhe të Prishtinës.

Por, Kosova nuk rrezikohet shumë nga dridhjet e tokës. Këtë fakt e ka dhënë sot për t7. sizmiologu kosovar, Shemsi Mustafa.

“Me këto tërmete të këtij intensiteti nuk ka nevojë për panik. Nuk ka vend për shqetësim. Qytetarët të mos dalin jashtë e të qëndrojnë brenda dhe t’i ndjekin romandimet e Ministrisë së Shëndetësisë”, ka deklaruar Mustafa.