Sonte në REPORTERI/INTERVISTA, i ftuar Qëndron Kastrati, prej orës 20:10 në Kanal10

Mysafiri i dytë në REPORTERI/INTERVISTA, është Qëndron Kastrati, kryetari i Kamenicës.


Këtë javë përballë gazetarit Shkumbin Kajtazi, është Qëndron Kastrati, kryetari i Kamenicës. Intervista transmetohet në Reporteri.net dhe Kanal10.

Intervista është zhvilluar në fshatin Karaçevë, pikërisht në vendin ku javë më parë u shkatërruan kazinotë të cilat që një kohë të gjatë ushtrojnë veprimtarinë ilegale dhe u arrestuan dhjetëra persona, mes tyre dhe policë.

Çdo javë ditën e diele, intervista me përmbajtje nga aktualiteti e politika vendore dhe rajonale; rrëfime personale nga figurat publike; temat e ekonomisë, drejtësisë e sigurisë; analiza; diskutime rreth temave sociale, historike e religjioneve; e shumë çka tjetër, do të trajtohen e diskutohen në ‘REPORTERI/INTERVISTA’.