Vdes nëna e ish-komandantit të Batalionit Atlantiku

Familja e ish-komandantit të Batalionit “Atlantiku”, të UÇK-së, nëpërmjet një postimi në rrjetin social Facebook ka njoftuar rreth lajmit mortor, ndërrimit jetë të nënës së ish-Komandantit, Hysni Syla.


Varrimi i së ndjerës bëhet nesër më 20.06.2019 në fshatin Kishnarekë.

Ndryshe Batalioni “Atlantiku” ishin djemtë dhe vajzat e vendit tonë që jetonin dhe vepronin në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, me komandant Hysni Sylën.