Vdes një punëtor në Prishtinë, ra nga ndërtesa në të cilën po punonte

Një punëtor ka vdekur para 15 minutave, pasi kishte rënë nga ndërtesa në të cilën punonte në Prishtinë.


Këtë e ka konfirmuar kryetari i sindikatës së kompanive të sektorit privat, raporton KTV.

Punëtori me inicialet N.H. është nga fshati Sibovc i komunës së Podujevës dhe është rreth 33 vjeçar.