Ky është Mario Novak, mashkulli trans që duket identik si Kida

Nuk janë të rralla ngjashmëritë mes artistëve.


Por është për tu befasuar kur persona nga gjini të ndryshme mund ta ngjajnë kaq shumë si Mario Novak dhe këngëtarja kosovare Kida, shkruan lajmi.net.

Një nga ndjekëset i ka shkruar Marios duke i dërguar foto të Kidës dhe duke i thënë se po i ngjanë asaj.

Ndërkohë Mario i është përgjigjur me sportivitet se jo Kida duket si unë pasi që un jam më i madh se ajo.

Theksojmë se Mario është mashkulli trans i cili ka marrë vëmendje me transformimin e tij e tani me ngjashmërinë me Kidën.

Mario është parë të ketë foto edhe me Dhurata Dorën duke treguar se kanë raporet miqësore mes tyre.