Protestuesit urinojnë zyrën e kryeministrit Rama

Mijëra shqiptarë janë ngritur në këmbë në protestë kundër Edi Ramës dhe qeverisë së tij.


Por mes tyre ka pasur edhe veprime të veçanta.

Një prej tyre pasi ka ngjitur shkallët e kryeministrisë ka vendosur që ti bëjë sh.urrën zyrës së Edi Ramës.

Protestuesit opozitarë, fillimisht kanë marshuar te kryeministria, e më pas kanë vazhduar te Parlamenti.