22-vjeçarja që vuan nga një sëmundje e rëndë ka nevojë për ndihmën tuaj

Qëndresa Mazreku, 22-vjeçarja nga komuna e Malishevës vuan nga një sëmundje e rëndë.


Ajo vite më parë u detyrua ta lë shkollën si rezultat i problemeve shëndetësore.

Qëndresa ka nevojë për operim, dhe për këtë i duhet edhe ndihma e juaj!

Të gjithë ju që keni vullnet ta ndihmoni Qëndresën mund të kontaktoni në këtë numër telefoni: +38349232245.