“Diaspora Meeting”, shfaqja me super-vetura luksoze që zhvillohet sot në Prishtinë

Në organizimin e Marakli t’Kerreve, zhvillohet sot prej orës 17:00, në Shkabaj të Prishtinës, aktiviteti i radhës me super-vetura luksoze, ‘Diaspora Meeting’.


Shoferë nga të gjitha shtetet ku jetojnë shqiptarët, do të japin spektaklin e radhës me super-veturat e tyre, si pjesë e ‘Disapora Meeting’.

Dashamirësit e veturave shfaqjen mbresëlënëse me super-vetura luksoze, nga afër kanë mundësi të shohin sot, e premte (30 korrik 2021), në Sallën e Panaireve në Shkabaj të Prishtinës, prej orës 17:00.

Marakli t’Kerreve’ janë edhe këtë vit organizatorët e “Disapora Meeting” ku të pranishmit kanë mundësi t’i shohin super-makinat në lëvizje, si dhe duke kryer manovra të ndryshme si xhiro të shpejta dhe burnouts.

Gazeta Online ‘Reporteri.net’ është një nga mbështetësit e këtij eventi.

Mos mungoni, se nuk arsyetohet!