Nuk arriti të ketë fëmijë, 74-vjeçarja rrëfen për bashkëjetesën me ortake

Ka më shumë se 40 vjet që është ndërtuar. Në këtë shtëpi u martua Arife Sallahu nga Kaçaniku. Aty kaloi çaste të bukura, por edhe të hidhura.


Kohë më parë, kur zonja Arife ishte vetëm 3-vjeçe nëna i vdiq, duke e lënë atë bashke me dy vëllezërit dhe babanë e saj. Ndërsa, pas martesës, fati nuk deshi që ajo të kishte fëmijë, bashkë me burrin provuan të gjitha mundësitë që të bëhen prindër.

Megjithatë, si çift ata kaluan qaste të bukura bashkë. Kështu, pas 20 vjetëve martesë ajo i kërkoi burrit që ta merrte edhe një grua tjetër.

Që nga ajo kohë iu shtuan edhe probleme të tjera në familje, me tashmë, ortaken e saj.

/t7/