Pasi nuk e kaloi pragun, Fatmir Limaj merr ftesë që të kthehet në PDK

Anëtari i Këshillit të Përgjithshëm të PDK-së, Ismail Syla, i cili është edhe këshilltar i Presidentit Thaçi, përmes profilit të tij në Facebook, ka kërkuar rikthimin e Fatmir Limajt në këtë parti.


Syla ka shkruar se Partia Demokratike e Kosovës, përkundër angazhimit supermaksimal nga LDK dhe VV, ka mund ta shënojë 20 vjetorin e themelimit si fituese e zgjedhjeve të 6 tetorit po ta kishte me vete anëtarësinë e shtëpisë së saj, të NISMA-s.

“I bëj ftesë publike z. Fatmir LIMAJ që të rikthehet në PDK. URIME 20 vjetori gjithë anëtarësisë besnike të Partisë Demokratike të Kosovës”, ka shkruar ai.

Ky është postimi i plotë i Ismail Sylës:

ME SHKAS

Sonte, Partia Demokratike e Kosovës, përkundër angazhimit supermaksimal nga LDK dhe VV, ka mund ta shënojë 20 vjetorin e themelimit si fituese e zgjedhjeve të 6 tetorit po ta kishte me vete anëtarësinë e shtëpisë së saj, të NISMA-s. I bëj ftesë publike z. Fatmir LIMAJ që të rikthehet në PDK. URIME 20 vjetori gjithë anëtarësisë besnike të Partisë Demokratike të Kosovës.