Tomë Gashi: Ministria e Drejtësisë ka marrë raportin nga Instituti Zviceran për Astrit Deharin, por nuk po e publikon

Avokati Tomë Gashi, thotë se Ministria e Drejtësisë ka marr raportin nga Instituti Zviceran për Astrit Deharin, por nuk po e publikon.


Sipas tij këtë raport ministria e ka marrë një ditë para ditës së zgjedhjeve, shkruan Reporteri.net.

Postimi i tij:

Astrit Erdhi Dita…!

Tani po dihet pse e vranë…! Sepse ai e dinte edhe nga burgu se do të vij dita në 2019, këtë ai e parashikoj edhe në fletoren e tij të burgut, se Lëvizja VETËVENDOSJE.! do të vijë në pushtet në vitin 2019.

Astrit Dehari kishte shumë arsye për të jetuar dhe për të pritur fitoren e Lëvizjës VETËVENDOSJE.!Fitoren e të cilës ai e kishte parashikuar, por nuk e lan…!

Ministria e Drejtësisë ka marrur raportin nga Instituti Zviceran para dites së fitores së Lëvizjës VETËVENDOSJE!..Më 06.10.2019.

Pse nuk e bëjnë publike …!