Ministri Murati thërret konferencë për medie, pritet të flasë për 100 eurot e sektorit privat

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve Hekuran Murati, do të mbajë konferencë për medie.

Konferenca për media do të mbahet sot, në ora 13:00.

Ministri Murati pritet të flasë në lidhje me verifikimin e punonjësve të sektorit privat dhe ekzekutimin e pagesave prej 100 eurove për këta punëtorë.