Ky është aksesori që e bën çdo femër të duket super elegante

Një lloj aksesori që e bën çdo femër që të duket super elegante dhe sensuale është pa diskutim rripi i mesit.


Po flasim për rripin e pantallonave, por edhe atë që vendoset në pjesën e belit.

Mjafton që të vendosni një nga rripat e mëposhtëm dhe të jeni të bindura se do dukeni një femër me shumë stil dhe po ashtu më e dobët seç jeni realisht.

Ju ftojmë që të frymëzoheni nga modelet e rripave që shikoni në fotot në vijim.