Teki Shala viziton lagjen Rezina: Duhet të veprojmë urgjentisht, jeta e banorëve është e vështirësuar

Kandidati i Lidhjes Demokratike të Kosovës për kryetar të Gjakovës, Teki Shala sot gjatë ditës ka vizituar lagjen Rezina.

“Kjo është një zonë e populluar, por fatkeqësisht as nuk ka rrugë të asfaltuara, as kanalizime të mirëfillta. Pushteti nuk ka bërë asgjë. Të gjitha këto ujëra të zeza derdhen në atë lumë. LDK e ka në prioritet investimin në këtë lagje, duhet të veprohet urgjentisht sepse jeta e këtyre banorëve është shumë e vështirësuar, sidomos fëmijët kur shkojnë në shkollë”, tha Shala.

Ai ka thënë se në këtë lagje jetojnë mbi 400 familje dhe se është në prioritetet e tij.