16 gjeste romantike të papritura e që s’kërkojnë shumë mund, për të surprizuar atë sot

Të qenit romantik nuk është një nga ato gjëra që vijnë natyrshëm për të gjithë. Megjithatë, pavarësisht nëse jeni të fejuar, martuar, ose në një takim të parë me dikë, të kuptosh gjuhën e dashurisë së dikujt është si një superfuqi që krijon dhe ndihmon marrëdhënien.


Nëse nuk dini nga t’ia filloni, provojeni me një nga veprimet e mëposhtme. Janë të thjeshta, duken spontane, nuk ju marrin shumë kohë, por vëmë bast se ai/ajo do t’i pëlqejë!

Reklamë

1. Bëj një deklaratë dashurie me mesazh në mes të ditës.

2. Gatuaj darkën për ta.

3. Ose porosit ushqim dhe bëj gati filmin/serialin e radhës në Netflix.

4. Hidh plehrat jashtë.

5. Ruaji ushqimet e shpejta të preferuara: një çokollatë, fruta të thata etj.

6. Bëj diçka të thjeshtë për t’i lehtësuar stresin: Një masazh, një ditë në spa, një lojë etj.

7. Pastro makinën për ta.

8. Surprizoji me një dhuratë të vogël: Mbajtëse çelësash me një inicial, kasë telefoni etj.

9. Dërgoji një surprizë në zyrë.

10. Dedikoja një natë vetëm kënaqësisë së tyre.

11. Planifiko një takim “pa telefona/teknologji”.

12. Lër shënime të shkruara me dorë nëpër shtëpi.

13. Filloni një hobi të re bashkë.